Samenwerken

Orion werkt onder andere samen met Briskr, Startlife, Startclub Arnhem, Start Up Nijmegen, de Kamer van Koophandel en Labnest. Informatie over samenwerkende organisaties met Orion vind je op deze pagina.

1

Briskr is een consortium van organisaties die (startende) ondernemers in Life Sciences & Health en High Tech ondersteunt bij de uitdagingen op weg naar succesvolle groei en hen helpt een grotere impact te creëren. Zij gelooft dat interactie tussen kennisintensieve bedrijven, kennisinstellingen (zoals universiteiten) en overheidsinstellingen essentieel is om innovatie te realiseren.

 

Briskr biedt business support, hulp bij huisvesting en toegang tot funding/subsidies en ons gezamenlijke netwerk. Kennis/ervaring doorgeven doen we door het organiseren van maandelijkse netwerkbijeenkomsten en diverse workshops op het gebied van innovatief ondernemerschap (Briskr Academy).

 

website Briskr

 

 

3

Ben jij net begonnen met jouw bedrijf in Arnhem, of moet je nog beginnen? Heb je behoefte aan meer kennis, coaching, netwerk en/of financiering? Dan ben je bij Startclub Arnhem aan het juiste adres. Startclub Arnhem bundelt het aanbod vanuit diverse partners in de stad en biedt dit kosteloos aan op één online platform. Via dit platform kun je contact leggen met coaches uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Echte mensen met kennis, ervaring of middelen die jou als starter écht verder kunnen helpen.

 

Dit is jouw kans. Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen en om je gratis aan te sluiten bij Startclub Arnhem.

 

website Startclub Arnhem

2

StartLife is de Wageningse agrifood accelerator die impactgedreven startups helpt uit te groeien tot toonaangevende ondernemingen. Sinds de oprichting in 2010 heeft StartLife meer dan 300 startups gebouwd, ondersteund en gefinancierd en baanbrekende technologieën op het gebied van voedingstechnologie en landbouwtechnologie. StartLife biedt een acceleratieprogramma van wereldklasse, topmentoren uit het bedrijfsleven, non-equity financiering en toegang tot een bloeiende gemeenschap van startups, investeerders, bedrijven en deskundigen.

 

website StartLife

 

 

6

Zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en passie. Drie eigenschappen waarover een startende ondernemer onvoorwaardelijk moet beschikken, wil hij of zij het op termijn ook redden. Als je die drie eigenschappen niet of onvoldoende hebt, is StartUp Nijmegen bij uitstek de partij die je er aan kan helpen. StartUp Nijmegen is in feite niet één partij, het is een netwerk dat uiteindelijk bestaat uit enige tientallen startende bedrijfjes en evenzoveel al (veel) langer bestaande partnerondernemingen, die deskundigheid inbrengen. Allemaal hebben ze het delen van kennis en samenwerken in de meest praktische zin hoog in het vaandel.

 

website Start Up Nijmegen

4

De Kamer van Koophandel biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

 

website KvK

5

Heb jij een uniek idee voor jouw eigen startup? En ben jij de entrepreneur van de toekomst? Dan ben je bij Labnest aan het juiste adres. Labnest is het initiatief voor de toekomstige generatie van entrepreneurs. Labnest headquarter is gevestigd in Ede en biedt naast het nestwerk als incubator voor gevestigde startups, het 100-dagen accelerator programma aan voor nieuwe startups met de focus op innovatie, impact en symbiosis. Met een team van regionale partners met professionele kennis op het gebied van finance, legal, strategie, marketing, branding, prototypes, app development en business coaching wordt jij klaar gestoomd om na 100 dagen jouw startup te pitchen aan investeerders.

 

website Labnest