Samenwerken

Orion werkt onder andere samen met Briskr, Startlife en de Kamer van Koophandel. Informatie over samenwerkende organisaties met Orion vind je op deze pagina.

1

Briskr is een consortium van organisaties die (startende) ondernemers in Life Sciences & Health en High Tech ondersteunt bij de uitdagingen op weg naar succesvolle groei en hen helpt een grotere impact te creëren. Zij gelooft dat interactie tussen kennisintensieve bedrijven, kennisinstellingen (zoals universiteiten) en overheidsinstellingen essentieel is om innovatie te realiseren.

 

Briskr biedt business support, hulp bij huisvesting en toegang tot funding/subsidies en ons gezamenlijke netwerk. Kennis/ervaring doorgeven doen we door het organiseren van maandelijkse netwerkbijeenkomsten en diverse workshops op het gebied van innovatief ondernemerschap (Briskr Academy).

 

Meer weten? ga naar onze website

 

 

3

StartLife is de Wageningse agrifood accelerator die impactgedreven startups helpt uit te groeien tot toonaangevende ondernemingen.

Sinds de oprichting in 2010 heeft StartLife meer dan 300 startups gebouwd, ondersteund en gefinancierd en baanbrekende technologieën op het gebied van voedingstechnologie en landbouwtechnologie. StartLife biedt een acceleratieprogramma van wereldklasse, topmentoren uit het bedrijfsleven, non-equity financiering en toegang tot een bloeiende gemeenschap van startups, investeerders, bedrijven en deskundigen.

 

StartLife in het kort:

  1. Acceleratieprogramma van wereldklasse voor Food & AgTech startups
  2. Business mentoren uit de top van agrifood industrie
  3. Non-equity financiering
  4. Verbonden met’s werelds beste agrifood universiteit
  5. Partnerships met toonaangevende corporates, van ‘farm to fork’
  6. Onderdeel van Europa’s top 3 startup-ecosystemen

 

website startlife

 

 

2

De Kamer van Koophandel biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

 

website KvK