BusinessBooster editie voorjaar 2024

In 2024 starten we weer met een nieuw BusinessBooster-programma voor jonge ondernemers in Gelderland.

 

Een eigen bedrijf hebben is een droom maar kan ook eenzaam zijn. Je mist collega’s om mee te sparren en om nieuwe informatie mee te delen. In het nieuwe startersprogramma BusinessBooster ontmoet je jonge collega-ondernemers, inspireer je elkaar en doe je kennis en vaardigheden op rondom ondernemerschap. Deze community geeft nieuwe energie!

BusinessBooster

Doelgroep

Het programma staat open voor studenten en alumni van de HAN University of Applied Sciences, de Radboud University, Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences en ArtEZ University of the Arts. Er is ook plek voor enkele jonge ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen.

 

Inhoud en opzet

Het programma bestaat uit 8 middagbijeenkomsten, die om de week plaatsvinden. De deelnemers bepalen samen de thema’s, die worden ingevuld met gastsprekers rondom business-onderwerpen. Daarnaast is er tijd voor het bespreken van eigen cases en uitwisselen van ervaring. Het programma start 27 februari en loopt tot 8 juni 2024.

 

Inschrijven

Wil jij nieuwe energie en kennis opdoen over ondernemerschap in je eigen bedrijf? Schrijf je tijdig in, er zijn 15 plaatsen beschikbaar!

 

Meer info

Voor meer info en aanmelden, check de flyer of bezoek het blogbericht.